Locaties

Hoe kan ik locaties toevoegen?

U gaat naar de volgende locatie:

Organisatiestructuur > Organisatie(s).

Vervolgens gaat u naar het tabblad Locaties. U kunt nu de adressen van de gebouwen en zalen invoeren door op de knop **"nieuw"** te klikken. Aan een gebouw en of aan een zaal kunt u een lid koppelen als beheerder.

Bent u een kerkelijke organisatie, dan heeft u ook de mogelijkheid om hier uw samenkomst gegevens in te voeren.

Zalen kunnen gekoppeld worden als onderdeel van een gebouw.

Deze gegevens kunnen belangrijk zijn voor de afspraken module in LEA.

Uw trainingen/lessen/vergaderingen/evenementen kunt u in deze module plannen.

De zojuist ingevoerde locatie gegevens kunnen in de afspraak gekozen worden zodat deelnemers weten waar de afspraak plaatsvindt.